Elmúlt pár évben tapasztaltuk, hogy közepes és nagy cégeknek, multiknak milyen nagy problémát és költséget jelentenek az adataik jezelése és megjelenítése.

A probléma abból adodig, hogy sok rendszerrel, sok partnerrel vannak kapcsolatban, akik adatigényüket és adatközlésüket mind más formátumban adják és veszik át.

Így a cégeknél havonta akár több száz adatfile, (excel, word, xml, css, sql …) érkezik be. és ezekből szeretnének egyrészt a managereknek, a vezetőknek, illetve partnereknek átlátható ellenőrzőtt adatot átadni.

Legtöbb cégnél ez több hónapnyi munkát jelentett mire, átlátható táblázatban vagy grafikonban láthaták az adatokat.

Ezek az adatok értékesítési, pénzügyi, raktárkészlet…. adatok, amelyek gyors és naprakész átlátása létfontosságú, mégis 3-4 hónap múlva kerül csak feldolgozásra.

Ilyen problémákkal küzdő cégeknek ajánljuk szólgáltatásainkat, ahol felmérjük a cég adatvagyonát, listát készítünk az adatformátumokról, átbeszéljük mit szeretnének és hogyan látni. Majd tervezést és egyeztetést követően, elkészítünk egy bőbíthető online rendszert, amely képes percek alatt beolvasni a beérkező adatokat. Hibákat már itt kiszürni. Átrendezni és a megbeszélt formátumban, táblázatosan és grafikusan is megjeleníteni a lényeges és üzleti döntésekhez szűkséges adatokat.

Amennyiben úgy érzi,hogy egy ilyen megoldásra van szüksége, kérem küldjön egy levelet a Kapcsolat formon keresztül.

 
Ha úgy érzi, hogy érdemes, beszéljünk! Ebben az esetben, kérem, töltse ki az alábbi pár sort és kérjen visszahívást. Mi hamarosan visszahívjuk Önt. Visszahívás kérése az Ön részéről semmilyen elköteleződéssel nem jár.


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com