A mai világban ha egy céggel találkozunk szinte az első dolog, amit leellenőrzünk az a honlapja.
Mivel foglalkozik? Mit csinál? Milyen régi a cég? Hol van? Milyen szolgáltatásai vannak? Mennyire szép és rendezett a honlapja?
Vagyis ha megnézzük, akkor ezen információk mind bizalom kiépítéséről szólnak.
Az alap kérdés, hogy megfelel-e nekem a cég, megbízhatónak tűnik-e?

Emiatt nagyon fontos, hogy szép, rendezett, egyszerű és naprakész honlapunk legyen!

Márészt, ha valaki konkrét terméket, szolgáltatást vagy partnert keres, akkor az ismerősökön kívül az internet a legfontosabb hely, ahol keresni kezd.
Ha nincs honlapod már el is vesztetted ezeket a potenciális ügyfeleket.
Ha van de régi, hibás, nem vonzó, nem informatív, bonyolult, akkor meg a bizalmat nem építi fel, vagyis szintén nem lesz ügyfél belőle.

Ez a másik lényeges szempont, hogy legyen egy tiszta, bizalmat keltő céges honlapod.

Biztos, hogy céges honlapra van szükséged?

Ha termékeket szeretnél a honlapodon keresztül értékesíteni, akkor neked valószínűleg egy webshop vagy katalógus honlapra van szükséged. Ha igen, akkor máris lépj tovább erre az oldalra! >>>

Ha nem csak a cégedet szeretnéd bemutatni, megjeleníteni az interneten, hanem szeretnéd, hogy maga a honlapod értékesítsen is, hasonlóan egy értékesítőhőz, akkor neked értékesítési honlapra van szükséged. Az értékesítési honlap, annyival több mint egy céges honlap, hogy ott a célpiacra fókuszálsz, őket szólítod meg, mint egy értékesítő. Bemutatod a termékeid hasznát, hogy milyen előnyőkhöz juthat a vásárló, kezeled a kifogásait, kezeled a konkurenciádat, bizalmat építesz és vágyat keltesz. Vagyis a honlapod tényleg azt csinálja, amit egy igazi hús-vér értékesítő csinálna. Ha neked inkább erre van szükséged, akkor itt nézheted meg, pontosabban miről is szól az egész >>>

Ha még mindig ezen az oldalon vagy, és a cégednek szeretnél egy honlapot, akkor neked, jó eséllyel egy céges honlapra van szükséged.

Milyen egy jó céges honlap?

 

  • Tiszta és átlátható, jól szervezett.
  • Letisztult és vonzó.
  • Az ügyfélnek bemutatja a céged és tevékenységeidet.
  • Bemutatja az elégedett ügyfeleidet, úgy hogy magára ismerjen.
  • Bizalmat kelt, bizalmat épít.
  • Informatív és tényszerű.

Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan mire van szükséged, akkor segítünk meghatározni és pontosítani az igényeket.
Remélem elnyertük bizalmad, és kérjük, az alábbi felületen pár adatával jelentkezz és hamarosan kapcsolatba lépünk veled.
Ha megoldható pár szóban írd le elképzeléseidet, kérdéseidet.

Ha úgy érzed, hogy érdemes, beszéljünk! Ebben az esetben, kérlek, töltsd ki az alábbi pár sort és kérj visszahívást. Mi hamarosan visszahívunk. Visszahívás kérése részedről semmilyen elköteleződéssel nem jár.


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com