www.stockvideos.eu

stockvideos honlap készítés

Egy angol nyelvű videó értékesítésével foglalkozó webshop. Fontos szempont volt az egyszerűség és hogy minden méretű eszközön használható legyen. A honlap nagyon sok egyedi fejlesztést igényelt, de a végeredmény tökéletesen megérte.

www.avontanacsadok.hu

avon tanácsadók honlap készítés

Az avontanácsadok egy főleg Avon termékeket értékesítő webshop. Az oldalon sok kategórizált tartalom és hozzá ajánlott termék található. A honlap főleg a női célközönségnek szól.

www.mezcsoda.hu

A méz és méhészkedés csodálatos világát mutatja be a legújab tudományos felfedezések segítségével. A honlaphoz elkészült egy webshop rész is.

www.matrixsales.hu

Ez egy CRM rendszer bemutató és oktató honlapja. Szerteágazó kategória rendszerrel, megrendelési lehetőséggel, affiliate marketing rendszerrel. Az eleje egy salespage oldalként indul.

Családi fényképalbum

Ez egy privát családi honlap, ahol egy család utazásait, kirándulásait, túráit tartalmazza. Leginkább fénykép galériákból és lenyíló menürendszerrből áll az oldal.

Privát

www.sliderclub.hu

Szolgáltatások bemutatására szolgáló honlap. A honlapot mobilezközre kellet optimalizálni, meghagyva a honlap személyíségét. A honlap nyári és téli programokra válik szét.

www.bioto.hu

Ez egy régi honlap, ami fel lett újítva. Értékesítési stratégiát készítettünk és az alapján lett felépítve. Erős keresőoptimalizálás segítségével folyamatosan hozza az érdeklödöket.

www.sikerkonyvelo.hu

Ez egy könyvelőiroda honlapja, erősen informatív. Az oldal folyamatosan karban van tartava. A dizájnt grafikus készítette teljes mértékben.

www.zoldtetoguru.hu

Ez egy videós képzéssel foglalkozó honlap. Stratégia tervezés következtében lett kialakítva. Dizájnja teljesen egyedi. Az oldal tetején színte észrevétlenűl van 1 videó elhelyezve.

www.adoestarsai-konyveloiroda.hu

Ez egy gyorsan elkészített honlap, ami nagyon egszerű és informatív. A honlep egy meglévő dizájn átalakításával illetve testreszabásával készült.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com