Értékesítési honlapok

Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg honlapot szeretne! Így van?

Tudja-e, hogy milyen honlap lenne Önnek a megfelelő?

Amennyiben megkeres minket, először megbeszélünk néhány dolgot. Tudnunk kell, hogy Ön mivel is foglalkozik, mi a terméke, mit is szeretne, mit vár el az internetes megjelenéstől. A beszélgetés közben elég sok minden ki szokott derülni, többek között, hogy Önnek egyáltalán érdemes-e honlapot készítettnie. Általában igen, de nem mindegy, hogy milyet. Ezt majd személyesen megbeszéljük.

 Minket leginkább az értékesítési honlapok érdekelnek. Azokra a termékekre és szolgáltatásokra specializálódtunk, amik általában nehezen összehasonlíthatók, illetve testre szabottak. Ha Önnek ilyen terméke van, akkor, kérem keressen minket. Sőt, ha nem tudja, hogyan lehet értékesíteni a termékét, akkor is beszéljünk róla.

Értékesítési honlapok esetében, közösen megszerkesztjük a honlap vázát, a szerkezetét. Végzünk egy részletes online piackutatást. Felépítjük a szerkezetet, minden esetben kereső és felhasználóbarát szempontok szigorú figyelembevételével. Közösen meghatározzuk a menü csoportokat, majd az egyes csoportok menü szerkezetét. Megtervezzük a honlap, illetve a termékének, szolgáltatásának figyelembevételével, a honlap és termék adatbázisokat. Ezek után, már eleget tudunk ahhoz, hogy meghatározhassuk a célpiacot, definiáljuk őket, és azt, hogy hogyan szólítsuk meg, és hogyan kommunikáljunk velük külön-külön.

 Mint látható eddig elég sok szellemi munkát végeztünk! Ezek a részek az izgalmasak, de most következik a robotmunka. A statikus oldalakat megfogalmazni, leprogramozni. Termékeket összegyűjteni, leírásokat készíteni hozzá, termékadatbázist feltölteni, bizalomépítő elemeket megírni, dizájnt kitalálni, grafikussal elkészítettni, tesztelni. Ez kemény munka, mind nekünk mind Önnek, kedves partnerünk, de hát, ez az ára.

Ha még nem sikerült elriasztanunk, esetleg még kíváncsi is lett, kérem hívjon vagy adja meg a számát és 1-2 napon belül visszahívjuk.

Amennyiben mások mellet dönt, és 3-4 hónap múlva nem elégedett a munkájukkal vagy az eredménnyel, akkor szívesen várjuk vissza. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com