Kíváncsiságból megkértem, hogy az “almafánk receptjét” kereső optimalizálja az “autókereskedés” szóra.

Íme a prompt:

Van a következő szövegem

“Elkészítés: Az almákat meghámozzuk, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a cukrot és elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, végül a tojást. Jól kidolgozzuk. Kanállal kis fánkocskákat szaggatunk, és forró olajban és kisütjük. Az almafánkot fahéjas porcukorral tálaljuk, de adhatunk mellé lekvárt is.”

Szeretném ezt kulcsszó optimalizálni az “autókereskedés” szóra.

Át tudnád nekem fogalmazni a szövegemet hogy SEO barát legyen?

És az eredmény:

“Elkészítés: Az autókereskedésnél fontos lépésekkel indulunk. Először is alaposan átvizsgáljuk az igényeket, majd kiválasztjuk a megfelelő járművet. Ahogy az almákat meghámozzuk és lereszeljük, mi is aprólékosan tanulmányozzuk és teszteljük a jármű műszaki állapotát. Hozzáadjuk a megfelelő elemeket és finomhangoljuk az autót, éppen ahogyan hozzáadjuk a cukrot és elkeverjük az alapanyagokat.

Az autókereskedési folyamat hasonlóan precíz, mint amikor hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Minden apró részletre figyelünk, hogy biztosítsuk a tökéletes végeredményt. Ahogy a tészta kidolgozása során, szakembereink gondosan munkálkodnak az autó finomhangolásán és javításán.

Az autókereskedés, mint az almával teli kanállal való formázás és kisütés, odafigyelést és szakértelmet igényel. Ahogy az almafánkot fahéjas porcukorral tálaljuk, mi is odafigyelünk a részletekre és a kiváló minőségre, amit minden ügyfelünknek kínálunk.

Az autókereskedés során ugyanúgy, mint amikor mellé adunk lekvárt az almafánkhoz, mi is törekedünk az extra szolgáltatások nyújtására és az ügyfeleink igényeinek kielégítésére.”

Hát… No comment….

Categories: Uncategorized

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com